Шановні споживачі!
     З 04.05.2018 року змінюються тарифи на централізоване водопостачання, централізоване водовідведення та послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).
  Для ознайомлення з намірами підприємства «Нововолинськводоканал» стосовно зміни діючих тарифів було опубліковано повідомлення у газеті «Наше місто» від 22.03.2018р. №12 та розміщено його на  сайті підприємства . Матеріали розглянуло Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України та погодило проект рішення «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізоване водовідведення, з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем). Враховано також рекомендації міської влади щодо зменшення тарифів.
     Тарифи на централізоване водопостачання, водовідведення зросли на 26,33 %;  централізоване постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 26,03%  .
  Відповідно до прийнятого рішення виконкому встановлено наступні тарифи:
Тариф на централізоване водопостачання, грн./м3 з ПДВ
7,26
Тариф на централізоване водовідведення, грн./м3 з ПДВ
8,86
Тариф на послугу з централізованого постачання холодної води                     (з використанням внутрішньобудинкових систем), грн./м3 з ПДВ
7,57
Тариф на послугу з централізованого водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), грн./м3 з ПДВ
 9,23

 

     Рішення набирає чинності через 15 днів з дати його офіційного оприлюднення на сайті міської ради novovolynsk-rada.gov.ua.
  До рішення додаються розрахунки структури тарифів, з якими можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради.