Комунальне підприємство “Нововолинськводоканал” Нововолинської міської ради повідомляє про  перегляд вартості послуг з технічного обслуговування та поточного ремонту внутрішньобудинкових системи централізованого водопостачання та водовідведення.

     Рішенням виконавчого комітету Нововолинської міської ради від 17 червня 2010р. №191 визначено виконавцем послуг з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем централізованого водопостачання та водовідведення – підприємство ”Нововолинськводоканал”.

    Виконавець комунальної послуги  забезпечує відповідність кількісних та якісних характеристик послуги встановленим нормативам на межі внутрішньобудинкових систем багатоквартирного будинку та інженерно-технічних систем приміщення споживача.

    Обслуговування, поточний ремонт внутрішньобудинкових систем багатоквартирного будинку, що забезпечують надання відповідної комунальної послуги здійснюються виконавцем такої послуги.

    Капітальний ремонт внутрішньобудинкових систем багатоквартирного будинку, що забезпечують надання відповідної комунальної послуги, здійснюється співвласниками чи залученими ними уповноваженими на виконання таких робіт особами за рахунок співвласників.

    Рішенням виконавчого комітету Нововолинської міської ради від 27червня 2018року №211 “Про упорядкування надання житлових та комунальних послуг комунальними підприємствами міста у сфері житлово-комунальних послуг” були вилучені тарифи на послуги з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання (0,1232 грн/м2) та технічне обслуговування внутрішньобудинкових  систем водовідведення (0,1138 грн/м2), що встановлені у складі вартості послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затверджений рішенням виконавчого комітету від 18 січня 2018 року №9 “Про коригування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій”. Коригування відбулося тільки по статті “Заробітна плата”, тому на сьогоднішній день вони не відшкодовують понесених витрат. 

    З моменту коригування відбулося зростання витрат на оплату праці, витрат на придбання матеріалів, палива, зменшилися  обсяги обслуговуючої площі, у зв’язку із створеннями ОСББ, що і стало причиною перегляду вартості  послуг з технічного  обслуговування та поточного ремонту внутрішньобудинкових систем централізованого водопостачання та водовідведення.

    Розрахункова (планована) плата за технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем централізованого водопостачання та водовідведення на 2022 рік складає  0,77  грн/м2 з ПДВ в т. ч.

    — обслуговування внутрішньобудинкової системи централізованого водопостачання  – 0,39 грн/м2,

    — обслуговування внутрішньобудинкових систем водовідведення – 0,38 грн/м2,

    Зауваження та пропозиції щодо плати за послуги з технічного обслуговування та поточного ремонту внутрішньобудинкових системи централізованого водопостачання та водовідведення приймаються протягом 7 календарних днів з дня опублікування цього повідомлення на офіційному веб-сайті КП «Нововолинськводоканал» за адресою: м. Нововолинськ, пр. Перемоги, 20 або на електрону адресу: vodokanal@nov-rada.gov.ua 

    Адміністрація КП «Нововолинськводоканал» НМР