6 травня набув чинності Закон 3048-IX “Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень і рішень інших органів під час дії воєнного стану”.

Внесено зміни до законів України «Про виконавче провадження» та «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» з метою врегулювання деяких особливостей організації примусового виконання судових рішень і рішень інших органів під час дії воєнного стану.


На 01.05.2023 року заборгованість мешканців перед КП «Нововолинськводоканал» НМР становить  15 млн.грн.


Юристами підприємства постійно ведеться претензійно-позовна робота з боржниками. Нами формуються списки боржників (готуються заяви про видачу судового наказу про стягнення заборгованості).

Після рішення суду про стягнення заборгованості виконавча служба відкриватиме виконавче провадження та накладатиме арешти на рахунки у всіх банках. А банківські установи блокуватимуть кошти на рахунках боржників,які мають заборгованість. Відтепер блокування рахунків стосується всіх, незалежно від суми боргу.

Ми вкотре звертаємося  до споживачів з проханням своєчасно оплачувати рахунки за спожиті послуги і не накопичувати борги.