У випадку заборгованості за послуги будуть розпочаті роботи по індивідуальному обмеженню послуг водопостачання та водовідведення боржникам житлових будинків в приватному секторі та багатоповерхівках.

     Відновлення комунальної послуги в повному обсязі буде здійснюватися за умови повного погашення заборгованості. Відновлення надання послуги здійснюватиметься за рахунок споживача (боржника).

     Якщо у споживачів накопичилась велика сума боргу, то її стягнення також проводиться через суд із залученням виконавчої служби.

     А також, споживачі, які заборгували Водоканалу значні суми коштів за послуги, мають можливість погашати заборгованість при цьому не ускладнюючи фінансове становище своїх сімей. На нашому підприємстві вже не перший рік діє практика укладання договорів реструктуризації заборгованості. Вона прийнятна для обох сторін – боржник може повертати кошти підприємству частинами, а Водоканал отримує матеріальний ресурс для поліпшення своєї роботи.  Підприємство  «Нововолинськводоканал” йде назустріч кожному, хто готовий повернути підприємству кошти, навіть якщо частинами. Цей крок дозволить вам зменшити свої боргові зобов’язання.

     Тому, звертаємось до Вас з розумінням віднестись до наших з Вами проблем і вчасно розраховуватись за отримані послуги.  Адже, поточний ремонт водопровідних та каналізаційних мереж, ліквідація аварій, сплата за спожиту електроенергію, виплата заробітної плати працівникам, сплата податків, закупівля матеріалів, запчастин проводиться за кошти отримані від наданих послуг.

     Ми щиро вдячні мешканцям міста, які щомісяця вчасно розраховуються за  послуги Водоканалу і сподіваємося, що боржники  все ж вирішуватимуть питання погашення боргів у добровільному порядку, не доводячи справу до судів та до відключення від мереж центрального водозабезпечення.

      Адміністрація підприємства “Нововолинськводоканал”